Naglar

Idag har jag gjort mina naglar snygga. Förs målade jag med förstärkande nagellack för att mina naglar delar sig lätt. sen målade jag med lila. Och sen hedde jag på nagel klistermärken. Och sen målade jag på förstärkande. KLART...

Lax.

 
Idag ska jag äta lax. och så ska jag få ringa till Teha och om hon inte kan så får jag ringa till Disa.Och det är efter  maten som jag ska ringa till dem. 

Diggiloo

Vi har varit på Diggiloo. Charlotte Perrelli, Jessica Anderson, Lotta Bromé,Thomas Petersson och många fler var med. Jag tyckte demvar jette bra.

SÖTA KATTER

Här kommer jag att visa söta katter.
 
här kommer två super söta katter. i koppar...
 
Och här kommer en jettesöt katt.
Och den vita katten den sötaste av alla tycker jag
Söta va?
 

Migh little pony

Det här är migh little ponny två stycken faktiskt. Jag tyckte den här bilden var jette fin för att det finns en regnbåge på bilden. Jag brukar vara hos en frisör och det har hetat mariasalongen. Men nu heter det afärsgatan 7. Och om ni undrar varför jag började skriva om afärsgatan 7 är det för att jag brukade få se på migh little ponny där.Hej då skriver mer strax

Barbie

Jag skulle vilja ha hästen och ryttaren och grejerna också.
Det här är Barbie till vänster och Ken till höger och dem är ihop.
Den där barbien är jättesnygg och killen ser ut som en i Twilight!
 
Jag älskar barbies men jag har hett undan mina för att jag inte leker med dem längre. Vi kommer ha dem i garaget om jag vill leka med dem nån annan gång. <3.
 

Bratz

                        
DET HÄR ÄR DEM 5 BRATZ
Och det här är dem 16 BRATZ
 
 

RSS 2.0